Skip to main content

Voorjaarswerkzaamheden

Voorjaarswerkzaamheden

Op zaterdag 16 mei 2020 hebben we met de Lions Club uit Oosterbeek verschillende voorjaarswerkzaamheden verricht. Ieder jaar weer wordt er door de Lions veel werk verzet in de wijngaard - waar we ze zeer dankbaar voor zijn. Vanzelfsprekend zijn deze keer vooraf afspraken gemaakt zodat de activiteit volledig binnen de corona regelgeving kon plaatsvinden.

Lees meer: Voorjaarswerkzaamheden

Eerste oogstdagen 2020

Eerste oogstdagen 2020

Vrijdag 2 oktober en zaterdag 3 oktober hebben we de Johanniter en de Cabertin geoogst. De druiven zijn van een erg mooie kwaliteit en de opbrengst is meer dan twee keer zo groot in vergelijking tot 2019.

Lees meer: Eerste oogstdagen 2020

Gerard klepelt de lanen

Gerard klepelt de lanen

Gerard klepelt op 19 mei 2020 voor de eerste keer dit jaar de lanen. Gerard is werkzaam bij de zorgboerderij Hoeve Klein Mariëndaal. De Hoeve zorgt voor de uitvoer van verschillende werkzaamheden in de wijngaard.

Lees meer: Gerard klepelt de lanen

10 juni 2020 Uitzending Omroep MAX

10 juni 2020 Uitzending Omroep MAX

Naar aanleiding van ons initiatief om een permanente wijnbouw expositie aan te leggen in het Nederlands Openluchtmuseum heeft Omroep MAX ons gevraagd om haar kijkers te vertellen over de wijnbouw historie in Nederland. Deze uitzending is opgenomen bij Het Nederlands Wijnbouwcentrum te Groesbeek. Adam DIjkstra, onze oenoloog is als wijnbouwdeskundige geïnterviewd

Lees meer: 10 juni 2020 Uitzending Omroep MAX